Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Алабама

Имоти за продажба в Алабама.

Алабама граничи на север с Тенеси, на юг с Флорида и Мексиканския залив, на запад с Мисисипи и на изток с Грузия.

2018 е доходоносна година за пазара на недвижими имоти в цялата страна. Повечето държави са насърчавали комбинацията от по-добра икономика и по-високи заплати.

Бирмингам е най-доброто място за закупуване на имот за продажба в Алабама. Град Бирмингам се намира в подножието на величествените планини Апалачи. Това е най-населеният град в държавата и окръг Джеферсън окръг.

Това е единственият град в света, който има три елемента, необходими за производството на стомана, която е варовик, въглища и желязна руда. През последните 40 години Бирмингам се превърна в важен център за днешните големи индустрии като строителството, обслужващите банки, издателските и медицинските изследвания. Не е чудно, че градът е спечелил името на магически град.

Бирмингам е най-доброто място за живеене в Алабама и е много добро място за закупуване на имот за продажба в Алабама. Той има оживен район в центъра, разрастваща се общност и ресторанти от световна класа, предлагащи изключителни изживявания за хранене както за местните жители, така и за туристите.

Ако все още търсите нискорисков и стабилен пазар на недвижими имоти. Повечето имоти за продажба в Алабама са на цени между $ 80,000 и $ 100,000.

Този ценови диапазон е популярно място за инвеститори с всички нива на опит. Ако искате да купите имот за продажба в Бирмингам.

Пазарът на недвижими имоти в Монтгомъри е класиран като един от най-добрите в САЩ. Градът има ниска безработица. Това е настаняване под наем. Разходите за живот са с 5% по-ниски от средните за САЩ. Монтгомъри тенденциите на пазара на недвижими имоти показват ръст от 3% на годишна база на средната продажна цена и увеличение от 3% от средната наем на месец. Тенденциите на пазара на недвижими имоти в Монтгомъри са 3% увеличение на продажбите на медианни домове през последната година.

Еднофамилните жилища са най-често срещаният вид жилища на пазара на недвижими имоти в Монтгомъри, което представлява 69.62% от жилищните единици на града. Други видове къщи преобладават в пазара на недвижими имоти в Монтгомъри - голям комплекс от апартаменти или апартаменти с висок стандарт (18,06%), дуплекс апартаменти, къщи, преустроени в апартаменти или други малки жилища (7,00%) и няколко терасовидни къщи и други случаи приложения (3,12%).

Средната цена на имот за продажба в Алабама е малко над $ 83,000. Това означава, че можете да получите най-малко време.

Цените на жилищата в този момент остават непроменени, така че няма да имате предвид висока оценка, но не се притеснявайте, че цената на следващото Ви придобиване ще бъде с 10% по-висока. Монтгомъри Алабама недвижими имоти е сделка днес и стойността на имотите вероятно ще остане стабилна.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13625

За продажба Къща в стопанство, Алабама, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

395,038.56BGN
За продажба
Къща в стопанство

2200 m²
3 спалня 2 баня в желателно west Mobile. Начало на Университета на Южна Алабама. Много екстри, включително ъгъл много, 2 гаража автомобил и стая за иг...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB